Kumppaneita

Monimuotoisella yhteistyöllä osaavien, luotettavien ja samat arvot jakavien kumppaneiden kanssa varmistamme sen, että ajattelumme säilyy joustavana ja näkökulmamme tuoreina. Kumppanityö rikastaa osaamisiamme tuoden asiakastoteutuksiin syvyyttä ja monipuolisuutta.   

Onnia Services

Yhteistyömme tavoitteena on parantaa asiakasyritystemme kilpailu- ja tuloksentekokykyä sekä ihmisten muutosvauhdissa pysymistä ilman, että se tapahtuisi hyvinvoinnin kustannuksella. Paremmaxin ja Onnian osaamiset täydentävät toisiaan ja rikastavat palvelutarjoomaa asiakkaidemme liiketoiminnan hyödyksi ja ihmisten hyväksi.

Avidia Oy

Teemme vaikuttavaa yhteistyötä Avidian kanssa mittavissa muutoshankkeissa. Iloitsemme onnistumisista aina, kun asiakas ryhtyy määrätietoisesti toteuttamaan yhdessä linjattuja muutostoimia ja halutut vaikutukset alkavat todentua. Avidia on tuttu ja luotettava kumppani - muutosvarmentaja - jonka kanssa jaamme yhteisen intohimon toimia sen puolesta, että asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa.

Agenssi Oy

Yhteistyö Agenssin kanssa monipuolistaa asiakastoteutuksiamme ja haastaa myönteisellä tavalla omaa ajatteluamme uusien näkökulmien löytämiseksi, asiakastyössä hyödynnettäviksi. Ellen toimii verkostovalmentajana mm. Agenssin avoimissa esimiesvalmennuksissa. Yhteistä Paremmaxille ja Agenssille on halumme edistää merkityksellistä työelämää.